Ikwilsalesforce is een onderdeel van Ebicus BV

Meet je account manager: Maaike

Wie ben ik?

Enthousiast, gedreven, klantgericht, gemotiveerd, positief, analyserend, begripvol en vasthoudend. Deze eigenschappen hebben me de afgelopen jaren geholpen om de customer experience binnen organisaties te optimaliseren.

Wat houdt mij bezig?

Met mijn enthousiasme en creativiteit optimaliseer ik samen met mijn klanten diverse belangrijke processen binnen verschillende afdelingen. Dit varieert tot het bedenken en uitvoeren van strategieën om meer cross en upsell te genereren bij de klant, tot het verhogen van de service, het verbeteren van de kwaliteit en het verlagen van afhandeltijden. Uiteraard dient hierbij rekening gehouden te worden met de snelle vaart waarmee de technologie zich ontwikkeld.

De oplossing?

Middels het juiste advies en het positioneren van oplossingen in nieuwe markten wil ik mijn klanten graag verder helpen om hun dienstverlening te optimaliseren en tegemoet te komen aan de veeleisende eindklant die alle media snel weet te vinden en te gebruiken.

Verder?

Ik hou van muziek. Zelf speel en zing ik in diverse bandjes en haal hier veel nieuwe energie uit die ik weer kan toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Ook hou ik van sporten. Heerlijk om na een dag hard werken mijn hoofd te legen middels kracht of cardio work-outs, of ontspannend op de moutainbike te stappen.

Benieuwd naar hoe we werken? Of zoek je iemand waarmee je kunt sparren over je Salesforce uitdagingen? Schroom dan niet om contact op te nemen met Maaike.

Onze Principle Lead Consultant ontmoeten?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte

Wij willen je graag op de hoogte houden van het nieuws rondom onze diensten die jou interesseren. Het enige wat je daar voor dient achter te laten zijn jouw mailadres en je voornaam. Vanaf dat moment zullen we je van tijd tot tijd een Ebicus update sturen.

Meest recente blogs: